Sauna Sobalari

Finlandiya da ısı lideri helo marka sauna sobaları % 100 paslanmazdır.Şık bir tasarıma sahipdir.Sauna Aksesuarları sauna termometre,sauna higrometre,sauna kum saati,sauna kovası ve sauna kepçesi'dir.
Firmamızdan sauna malzemeleri tehmin edebilirsiniz. 0531 383 68 67 ulaşabilirsiniz.

Sauna Isıtıcıları Özellikleri

%100 Paslanmaz Çelik ve 2 yıl garanti.
Uzun yaşam için * Paslanmaz çelik element.
* Isı depolama için Büyük kaya kapasitesi.
* Isıtma elemanları ve sert ısı 1400 ° K elemanları yayılır gerekli filtre ile Doğrudan kaya iletişim güvenli ve terapötik banyo için electo manyetik alan ortadan kaldırmak için: (bu hamama sadece yumuşak ısı) ve hoş en iyi buhar üretmek için geliyor zaman su onların üzerine döküp olduğunu.
* Daha hızlı ısıtma için ücretsiz hava akımı.
* Maksimum güç ve dayanıklılık basılmasını Metal tasarım.
* Sağlık Yardımı% 100 Paslanmaz Çelik Sauna Sobaları: Tıp uzmanları hassas cilt ve veya alerjisi olan insanlar için% 100 paslanmaz çelik Sauna donanımları kullanarak yüksek öneririz. Paslanmaz çelik olmayan zehirli olduğunu. Tüm galvanizli ve boyalı çelik parçalar herhangi bir olası-ağır metaller ve galvanizli parçalar gazlama önlemek için bertaraf edilmiştir. GALVANİZ bir süreç kullandığı kalay, çinko ve kurşun.
* Kalite işçilik: Sauna Sobası Sauna donanımları stoves dikkatle% 100 paslanmaz çelik keyifli bir kullanım ömrü sağlamak için handcrafted vardır. Bu Incoloy elemanları çok uzun bir yaşam için 1600 ° K Normal paslanmaz çelik elemanları en ithal Sauna donanımları kullanılan 10 ila 14 yıl ömrü aşan miktarlar vardır. Kesinlikle Paslanmaz.

Sauna Sobaları,depo temsil eden üreticiler dünya sınıf sauna ve buhar endüstri liderleri bulunmaktadır. Sauna Depo personel mükemmel müşteri hizmetleri, bilgi tasarım istişare ve ayrıntılı teknik bilgi sağlayan büyük gurur duymaktadır. Biz tüm sauna ve buhar müşterilerinin tamamen tatmin olduğundan emin olun. Biz için tüketici iş modeli ve fiyatlarla ürünlerimizi sunmak için önemli aşağıda önerilen perakende edebiliyoruz doğrudan gemi sağlar.Sauna aksesuarları , sauna setleri,sauna ısıtıcılar, tedarikçisi lider olmakl birlikte üstün hizmet sunarak.Sauna Soba Fiyatı ve sauna hakkında bilgiler.
Finlandiya ve Helo Sauna ısıtıcıları soğuk yüzey sıcaklığı ve daha fazla emniyet için duvar inşası var. Tüm Finlandiya Sauna ısıtıcıları aşağıda listelenmiştir.


Klasik Model Sauna Isıcıtısı

Zamanlayıcı. 1-8 saat. Programlanabilir saati Sauna 8 saat için belirlenmiş izin verir. Isıtma önce. Kontrolleri olabilir yan. FLB monte edilebilir uzun süreli paslanmaz çelik elemanları ve paslanmaz iç sahiptir. Parlak pişmiş emaye gövde.Metal tasarımdır. 3, 4,5, 6,9,12,13 mevcuttur ve 8 KW boyutları.






Delta Harvia Sauna sobası.2.5,3,3.5,4,6, 8 kw ye kadar Firmamızdan Tehmin edebilirsiniz. Sauna Sobaları fiyat listesi

Sauna Isıcıları fiyatları cok uygundur.Fiyatlar Hakkında
Bilgi almak ıcın firmamızı arayabilirsiniz.







Sauna Ekipmanları Özellikler ...
* Kuru ısı Sauna veya ıslak Sauna için kullanılabilir
* Otomatik olarak nem veya "buhar" oluşturur
* Sauna Esansı Üsten Dökülür.
* Ekstra su kayaların üzerine koymak mümkün olabilir - it's OK
* Sauna donanımları Isıtıcılarında tüm paslanmaz çelik vardır
* Ekipman bir köşe veya düz bir duvara monte edilir.
* Düşük yoğunluklu Incoloy unsurlar 1600 ° F notlandırılan
* Isı yansıtıcı ve gövde tasarımı tamamen celikdir.(PASLANMAZ)
* 6 boyutları: 10,5 kilovat 4 kilovat 9 kw. 8kw 6kw ye kadar vardır.
* Sauna kontrol, termostat ve zamanlayıcı içerir
* Sauna volkanik kayalar dahil (Sauna Tasları)
* Sınırlı Ömür Boyu Garanti etti. Garanti bakın

Harvia Sauna Sobaları firmamızdan tehmin edebilirsiniz.Hello marka sauna sobalarını firmamızdan tehmin edebilirsiniz.Sauna Sobası satan firmamızda 3.5,4,6,8,9,12,15 Kw Kadar Sauna sobalarını firmamızdan alabilirsiniz.Sauna Sobalarının Fiyatları tamamen ucuz ve kaliteli sauna sobaları'dır.

Hiç yorum yok: